Ugly Hedgehog® - Photography Forum
M51 Whirlpool galaxy so far
If you want to reply, then register here. Registration is free and your account is created instantly, so you can post right away.
May 25, 2019 21:07:41   #
stepping beyond
 
So , the weather here in the Carolinas has gone from bad to boil . That's puts a damper on my data collection for m51 , here's what I've got so far in lum 94 60s guided subs stacked and aligned . If I don't get it finished this year , there's always next year.
M51 Whirlpool galaxy
M51 Whirlpool galaxy...
(Download)

| Reply
May 27, 2019 15:38:05   #
SonnyE (a regular here)
 
All things considered, it's bang on good, Ronnie!

I finally got a chance the other night, but my camera wouldn't run.
Today, I had the presence of mind (Compares to a BB in a Boxcar) to connect the thing to my main Dell and Lo and Behold, the Infinity started right up, and ran.
So, disgusted with the Baby Dell, I'm in process of a complete restore. Which means all my programs have to be reinstalled.

At least the Infinity isn't dead as I feared it might be. I think it was corrupted by one of the stupid Windows Updates.
If we ever get another clear night maybe I can play.
Clear nights seem to be a very big if for me.

I not only need a clear sky, I also need a clear morning where I don't have any deliveries to do.
It's about like waiting for the planets to align.

| Reply
May 27, 2019 20:01:17   #
stepping beyond
 
Yes , I think that's funny and thanks Sonny. We're in the "BOIL" already and my nights are plagued with heat and humidity . The pool only works for a couple minutes then the swearing begins. I've got a lil' 8" box fan but, the skeeters have nine in nails and saber teeth . The lxd55 is doing it's job , it's doing better when I run 2 channels instead of trying to do it all at once in a night. I think I may get to my quota , I need one more night of excellent stargazing but, we'll see.

| Reply
May 28, 2019 11:35:00   #
SonnyE (a regular here)
 
Well, I waited and I worked to restore my Baby Dell, and everything was working before dark-30.
But Stellarium decided it wasn't going to play well with my guidance. So I have to fix that.
My alignment ended on Arcturus, and since I had to git-up at 2:30 AM to drive, I just tinkered with Arcy for the evening. But I have some tuning to be doing.
But wow does things work a lot better now.
Stinking Electronics!

| Reply
May 28, 2019 12:26:30   #
stepping beyond
 
I feel the same way about techy stuff. This old mount takes a lickin and keeps on tickin . I haven't really had any issues since Ed walked me through the AF setup "All is Well", guiding is doing better . I've even shot 2min. on this target without any image shift{WOOHOO}. I'm flipping and flopping every night I'm out to capture this target. Jupiter is starting to get up , about aweek or 2.

| Reply
If you want to reply, then register here. Registration is free and your account is created instantly, so you can post right away.
UglyHedgehog.com - Forum
Copyright 2011-2019 Ugly Hedgehog, Inc.